Skip to main content

Näin ostat kausikortin

NÄIN OSTAT KAUSIKORTIN


1.Luo tili / kirjaudu sisään

Kausikorttikauppa löytyy osoitteesta https://raumanlukko.tmtickets.fi/

Tilin luominen

Luo tili klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta ”Luo käyttäjätunnus”.

Kirjaudu sisään

KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka painamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN-painiketta.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa linkkiä Onko salasana unohtunut? ja kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteesi. Uusi salasana lähetetään sinulle muutaman minuutin sisällä siitä, kun olet painanut Hae salasana -painiketta.

2. Valitse paikat

Aloita kausikortin osto klikkaamalla vasemmasta ylälaidasta "Kausikortit" -painiketta. Avautuvalta kartalta klikkaa haluamaasi katsomolohkoa ja valitse vapaista sinisistä paikoista haluamasi paikka. Seuraavaksi avautuvassa ikkunassa valitse haluatko kausikorttisi luottokortin kokoisena muovikorttina vai irtolippuina. Jos hauat lisää paikkoja, toista sama uudestaan, muutoin klikkaa "JATKA" -painiketta.

Seuraavalla sivulla on tietoa paikoistasi. Näet mitkä paikat on varattu sinulle ja paikkojen hinnan. Jatka ja hyväksy paikat painamalla LISÄÄ KORIIN.

3. Siirry kassalle

Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta.

4. Toimitustapa

Kortit lähetetään sinulle postitse hyvissä ajoin ennen ensimmäistä ottelua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

5. Maksutapa

Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta. Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.

6. Ehdot

Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kohdan. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus

Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.